Ελληνικά English
Κατηγορίες
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Προσφορές - Νέα Περισσότερα
Αρχικη Σελιδα

      Η εταιρία PAPERSLICE - Αφοί Παλαμίδα Ε.Π.Ε. εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον τομέα των αντιπροσωπιών χάρτου. 
   Ο τομέας δράσης της εταιρίας μας βρίσκεται κυρίως στην εύρεση ανταγωνιστικών εναλλακτικών πηγών χάρτου όπως stocklots, sideruns  & overproductions σε συνεργασία με μεγαλες εμπορικές εταιρίες στον τομέα αυτό στην Ευρώπη. 

 Στην προσπάθεια μας για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε πετύχει επίσης αποκλειστικές συνεργασίες με Χαρτοποιίες ανά την Ευρώπη που μπορούν να προμηθεύσουν την Ελληνική αγορά με χαρτιά κανονικής παράγωγης.  

 

Δειτε εδω τις Αντιπροσωπιες μας

 Μέσω της νέας μας ιστοσελίδας, προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την δυνατότητα να έχουν συγκεντρωμένες πολλές χρήσιμες υπηρεσίες και εργαλεία, καθώς και ενημερωτικά newsletters με τα τελευταία νέα στον κλάδο του χαρτιού και index τιμών. Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για προσφορές σε μεταχειρισμένα και καινούργια μηχανήματα και συστήματα για χαρτοποιίες τα όποια μπορείτε να δείτε επίσης στο Τμημα  Μηχανηματων και Συστηματων για Χαρτοποιες

 

 

 

 

 

  Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο οποίο η PAPERSLICE LTD στηρίζει την ανάπτυξή της είναι η συνεργασία με τους πελάτες της για την εύρεση εναλλακτικών και οικονομικών λύσεων που αφορούν τις ανάγκες παράγωγης τους, καθώς και η συνεχής έρευνα, βάση των αναγκών της αγοράς, για νέες συνεργασίες με εργοστάσια και εμπορικούς οίκους σε ολόκληρο τον κόσμο.
   

 

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτηση και πρόταση συνεργασίας.